• Home
  • Ja ik wil Vriend worden

Ja ik wil vriend worden!

hartjeJa, ik word vriend en machtig de Vrienden van hospice Wijchen mijn bijdrage af te schrijven van mijn rekeningnummer. 

Door verzending van dit formulier geef je toestemming aan Vrienden Hospice Wijchen om tot wederopzegging een incasso-opdracht te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig deze opdracht aan Vrienden Hospice Wijchen. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden. Uiteraard gaat Vrienden Hospice Wijchen zorgvuldig om met je gegevens. Let op velden met een (*) zijn verplicht. 

Liever papier en pen? Je kunt het formulier hier downloaden.

Hoe wilt u worden aangesproken

Graag uw volledige naam invullen

Graag uw adres en Postcode invullen

Ongeldig telefoonnummer

ongeldig mailadres

Welk bedrag wilt u per maand doneren

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Graag volledige IBAN invullen

Invalid Input

Invalid Input

ANBI Status

De stichting Vrienden van Hospice Wijchen* is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Dit betekent dat je een gift aan de stichting kunt aftrekken van de belasting. En waarom zou dat niet een gift zijn aan een lokaal goed doel?

Zie voor meer informatie onder tabblad schenkingen en www.belastingdienst.nl/giften.

* De werknaam van de stichting is Stichting Vrienden Hospice Wijchen. De statutaire naam van de stichting luidt: Stichting Vrienden van Stichting Vrijwilligers 
Palliatieve Terminale Zorg Wijchen. De Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58689753 Bij de Belastingdienst is de stichting
als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).geregistreerd onder RSIN 853140601.