“EEN DORPSGENOOT LAAT JE NIET ALLEEN STERVEN”

Op 10 december ontving Burgemeester Van Beek het eerste exemplaar van een bijzonder boek. De beide besturen van de stichting VPTZ Wijchen en van de stichting Vrienden Hospice en Thuiswaken Wijchen schenken de burgemeester het eerste exemplaar van het boek ‘Een dorpsgenoot laat je niet alleen sterven’.

Burgemeester boek
Het is een boek over het ontstaan en over de eerste vijf jaar van hospice Wijchen. In het rijk met foto’s geïllustreerde boek gaat de schrijver, Ton van Dillen, terug naar donderdagmiddag 17 januari 2008, toen tijdens een studiebijeenkomst in het nog niet gerestaureerde kasteel het idee werd geopperd om in Wijchen een hospice te openen. Hoe vervolgens vele Wijchenaren dit idee omarmden en gedurende enkele jaren de handen ineensloegen om het plan te realiseren.

Een dorpsgenoot laat je niet alleen sterven
-een ultiem voorbeeld van gemeenschapszin-
door Ton van Dillen

Voor € 12,50 per boek

Je bestelt het boek door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je adresgegevens en het aantal exemplaren.
Je ontvangt daarna zo snel mnogelijk een mail met een betaalverzoek.

Na ontvangst van de betaling bezorgen wij het boek binnen een week, heb je het boek sneller nodig, laat het ons weten.