Lief

Deze prachtige tekening is gemaakt door Romy Groot (11).

2628D71F D464 4AC6 81F7 EBCED47EA1B8

Helaas geen thuiswakes en hospice opnames mogelijk vanwege COVID-19

De bestrijding van het COVID-19 virus vraagt om vergaande maatregelen om veiligheid te bieden voor iedereen. Helaas heeft dat ook gevolgen voor onze inzet thuis en in Hospice Wijchen.
Momenteel kunnen wij geen vrijwilligers voor thuiswaken inzetten. Ook zijn er in het hospice op dit moment geen gasten en tot nader orde zullen er geen nieuwe gasten worden opgenomen.

Lees meer

Hartverwarmend

Lieve kaarten met lieven wensen van kinderen voor de gasten en vrijwilligers van het hospice. 

Lees meer

Lente 2020

De lente editie van de Vier Jaargetijden is verschenen. Klik hier om deze nieuwbrief te lezen. Door u aan te melden ontvangt u de Vier Jaargetijden elk kwartaal per mail.

Carbage run rijdt voor Hospice Wijchen

 Afgelopen vrijdag overhandigden de moedige mannen John Cornelissen, John van Thiel en Jan Pennings een prachtige cheque aan de directeur van Hospice en Thuiswaken Wijchen.

Lees meer

Mooi gebaar

De dag voor kerst brengt ons een mooi gebaar. Voor het hospice ontvingen wij een waakmand. 

Lees meer

Hospice Wijchen ontvangt koppelbed

Op 21 oktober werd door Hospice Wijchen een koppelbed in ontvangst genomen uit handen van team running Nijmegen. Team Running Nijmegen heeft in 2019 deelgenomen aan het jaarlijks evenement van Roparun om daarmee geld in te zamelen voor goede doelen.

Lees meer

Mooie donatie Rabobank

Op dinsdag 4 juni kregen Rob, Jolette en Tjitske een cheque overhandigd door Martin Visser (directeur Bedrijven) en Piet Philipsen (ledenraad) van Rabobank Rijk van Nijmegen. Het was nog even een verrassing welk bedrag er op zou staan.

Lees meer

Stem Hospice

in 2020 bestaat Hospice Wijchen 5 jaar en Thuiswaken Wijchen 30 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseren wij een aantal activiteiten om de Wijchense bevolking te betrekken bij Hospice en Thuiswaken Wijchen. Hiervoor hebben wij financiele steun gevraagd aan de Rabobank Clubkas. Bent u lid van de Rabobank? Van 14 t/m 29 mei kunt u op ons stemmen! #RCC2019

Lees meer

Spontane veiling voor het Hospice

Wat begon als een fanatieke schilderwedstrijd in de tent van ’t Witte Paard eindige met een spontane veiling en prachtige gift voor ons Hospice.

Lees meer

We bieden een luisterend oor!

We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om in deze Corona tijd hulp en steun te vinden voor een dierbare in de laatste levensfase. Heeft u daar vragen over, of een luisterend oor nodig, aarzel niet en bel ons. Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur kunt u bellen met 024-6414905.

Lees meer

Mooie gift

Wij zijn ontzettend blij met deze mooie gift van Vraag & Aanbod Wijchen.

Lees meer

Coronavirus: samen doen we wat we kunnen

Het is een beangstigende gedachte, wat het coronavirus aanricht in de wereld. Het vraagt van ons allemaal om zorgvuldig te zijn, met onszelf en met elkaar. Ook bij Hospice en Thuiswaken Wijchen hebben we maatregelen moeten nemen.

Lees meer

Luisterend oor

Artikel in de Brug van zondag 8 maart

Lees meer

Carbagerun 2020

Een drietal stoere Wijchense mannen (John Cornelissen, John van Thiel en Jan Pennings) is weer onderweg voor Hospice en Thuiswaken Wijchen!

Lees meer

Venster naar buiten

Met dank aan Teun en Buitengewoon hebben we prachtige Gelderse natuurfoto’s voor ons hospice gekregen.
Deze foto’s zijn voor onze gasten een heel bijzonder venster naar buiten.

Lees meer

Vier jaargetijden -Herfst 2019-

De Herfsteditie van de nieuwsbrief is nu beschikbaar. Veel leesplezier!

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan door het aanmeldformulier op de homepage in te vullen.

Jaarverslag 2018

Hierbij publiceren wij ons jaarverslag en de jaarrekening over 2018. We kijken terug op een jaar waarin we voor velen iets hebben kunnen betekenen in de laatste dagen van hun leven.

Lees meer

Herdenkingsbijeenkomst 2019

Zaterdag 16 maart vond in De Schakel de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst plaats. Dan herdenken we de overledenen van het afgelopen jaar die in het Hospice verbleven of waar onze Thuiswakers zich voor hebben ingezet. Dat doen we samen met de familieleden, vrijwilligers, medewerkers en enkele verpleegkundigen.

Lees meer

Wegwijs 6 maart 2019

We denken dat mensen niet weten dat we ook thuis waken.

Lees meer

  • 1
  • 2