Coördinatoren

Jessica Reijnen en Tine Boes hebben zowel bij het Thuiswaken als in het Hospice de dagelijkse leiding in handen. Zij zijn de spil in de gang van zaken bij de VPTZ. Dit houdt in, dat zij zorg dragen voor de intake van de gasten,  de contacten met de familie onderhouden en verantwoordelijk zijn voor verdere begeleiding in allerlei aspecten.

Ook het aansturen en inplannen van de vrijwilligers is de verantwoordelijkheid van de coördinatoren. Tevens zorgen ze voor de werving, training en begeleiding van deze vrijwilligers. Jessica en Tine onderhouden ook de contacten met externe organisaties, en organiseren thema- en evaluatiebijeenkomsten. Zij hebben regelmatig overleg met de directeur en het bestuur.

De coördinatoren hebben een parttime dienstverband en worden betaald door de subsidie van de Rijksoverheid. Jessica en Tine zijn bereikbaar onder tel. nummer: 024 – 641 49 05 en per e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jessica ReijnenTine Boes

              Jessica Reijnen                                          Tine Boes

 

Naast de coördinatoren kent Hospice en Thuiswaken Wijchen vervangende coördinatoren. Zij vervangen de coördinatoren, wanneer dit nodig is.