Coördinatoren

De coordinatoren hebben zowel bij het Thuiswaken als in het Hospice de dagelijkse leiding in handen. Zij zijn de spil in de gang van zaken. Dit houdt in dat zij zorgdragen voor de intake van de gasten,  de contacten met de familie onderhouden en verantwoordelijk zijn voor verdere begeleiding in allerlei aspecten.

Ook het aansturen en inplannen van de vrijwilligers is de verantwoordelijkheid van de coördinatoren. Tevens zorgen ze voor de werving, training en begeleiding van deze vrijwilligers. Samen met de directeur onderhouden zij de contacten met externe organisaties en organiseren thema- en evaluatiebijeenkomsten. 

De coördinatoren hebben een parttime dienstverband en worden betaald door de subsidie van de Rijksoverheid. Zij zijn bereikbaar onder tel. nummer: 024 – 641 49 05 en per e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

                       

Wies2      

                                                     Fenna                                      
Wies Bos Fenna Husson

 

                                                     

 

Naast de coördinatoren kent Hospice en Thuiswaken Wijchen vervangende coördinatoren. Zij vervangen de coördinatoren, wanneer dit nodig is.